Press Release

Voor onmiddellijke publicatie

 

Voor contact:

Proud Body Fitness
The Gym Basement
Ottho Heldringstraat 3,

1066 AZ Amsterdam
0647327608

 

ZWETEN VOOR NEPAL

Amsterdam, 13 mei 2015 – Tweeënhalve week geleden werd Nepal getroffen door een zware aardbeving, waardoor met name de hoofdstad Kathmandu zwaar werd getroffen. In het gebied ten noordwesten van Kathmandu zijn sommige dorpen geheel weggevaagd. Het officiële dodental is opgelopen tot ruim achtduizend en honderdduizenden mensen zijn dakloos geraakt.

Inmiddels heeft er een tweede aardbeving plaatsgevonden, waardoor de bevolking opnieuw ernstig is getroffen. Deze tweede aardbeving is opnieuw een ramp voor het land: een ramp op een ramp. Naast dat er landelijk het gironummer 555 is opengesteld voor donaties en overal in het land manifestaties plaatsvinden om geld in te zamelen, organiseert Proud Body Fitness uit Amsterdam ook een inzamelingsactie voor de slachtoffers in Nepal op 23 mei aanstaande van 18.30 tot 21.00 in Amsterdam.

PFB is een sportschool in Amsterdan met een hele speciale filosofie. Opgericht in 2010 door Freddy Parinussa begeleiden zij mensen die het plezier en vertrouwen in de traditionele sportscholen en fitnesslessen zijn verloren. Het is een school met een ‘no nonsense’ aanpak: geen franje, geen gimmicks, gewoon hard werken.

Gedreven door een verlangen om iets te kunnen terugdoen voor de maatschappij organiseert PFB nu een inzamelingsactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Het evenement zal plaatsvinden op 23 mei van 18.30 tot 21.00 uur  in Het Marnix, Marnixplein 1, 1015 ZN Amsterdam. Vanuit Amsterdam kun jij helpen het verschil te maken voor deze mensen in Nepal.

PFB besloot spontaan om in actie komen en hun solidariteit te tonen: ze gaan zweten voor Nepal. Meld je nu aan en steun dit geweldige initiatief. Het programma zal er als volgt uitzien:

18.30                   Kick off

18.45-19.15         workout 1

19.30-20.00         workout 2

20.15-20.45         workout 3

Het doel is om 1000 euro op te halen. Aan het eind van dit evenement zal er bekend worden gemaakt of dit doel daadwerkelijk is behaald. PFB rekent op jullie steun en nodigt iedereen uit om zich ook voor Nepal keihard in het zweet te werken. Draag ook je steentje bij en sponsor dit fantastische initiatief of doe gewoon mee! Meer informatie kun je vinden op de website van PFB of op de pagina van PFB op Facebook https://www.facebook.com/ProudBodyFitness.

Aanmelden via

http://tinyurl.com/nepalfitness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>